Спортна занималния FUN&SPORT

Спортна уикенд занималня с футбол, катерене и тенис на корт

Основна цел на екипа на СК „Малинова долина Спорт“ е децата да обикнат движението за да растат здрави, енергични и щастливи. За огромно съжаление обаче, през последната година на епидемии, активният начин на живот не е възможен, както беше преди. За това, с настъпването на пролетта на 2021г, екипът ни създава още една възможност за повече спорт за децата!

Спортна занималня FUN&SPORT е естествено продължение на дългогодишния ни опит с организиране на спортни лагери през ваканциите. Разнообразната ни спортна база и програмата предоставят рядката възможност на децата да спортуват активно половин ден и то от най-любимите спортове: футбол+катерене+тенис на корт! Ще наваксат пропуснатото движение, докато вие родителите, се отдадете на кратка почивка или служебните си ангажименти.

Дати

*Очаквайте скоро!

Възраст

Заниманията са подходящи за всички възрасти от 6 до 14 години, като децата се разпределят в подходяща група спрямо възраст и ниво на умения. .

Спортна уикенд занималния

Спортна занималня

от 13.30 до 17.30ч

35лв.

ПРОГРАМА
Посрещ8ане
Тренировка по футбол + разиграване;
Тренировка по тенис на корт за начинаещи
Катерене
почивка + следобедна закуска
ИГРИ!
Запиши

своето дете на тенис, футбол или спортна занималня

След пускане на Вашата он-лайн заявка, нашият екип ще се свърже с Вас за потвърждение и при нужда от допълнителна информация.

Очакваме Ви!

Галерия