ПЕЙНТБОЛ

ПЕЙНТБОЛ ТУРНИР ЗА ДЕЦА

Спортен комплекс Малинова долина Sport и партньорите ни “Пейнтбол Българи” с играчи от отбор “Balkan Brothers”, представят нова възможност за спорт на Вашето подрастващо дете – спортен пейнтбол турнир. Изключителният интерес към услугата с детските пейнтбол партита и огромното желание на децата да практикуват пейнтбол, ни подтикнаха да създадем тази допълнителна възможност за игри. Защото знаем, че подрастващите поколения са различни от предишните, но нуждата от спорт е по-голяма от всякога.

Какво представлява Пейнтбол турнир и кой може да участва?

Пейнтбол турнирът е изключителната възможност за съчетаване на спорт + силно преживяване за децата от възрастова граница от 10-години до 15-години . Всяка седмица ще се обявяват срещи по възрасти и единственото условие е да събереш отбор от 5 участника и да се запишеш на нашата платформа. Играе се в рамките на 1 час или минимум 10 игри на отбор с отделно включено време за инструктаж и екипиране.

Трябва ли да си спортувал пейнтбол някога преди това?

Не, но недейте да подценявате физическото натоварване на този спорт. Много от подрастващите смятат, че пейнтбола се доближава като преживяване до електроните игри. Да, адренилинът се вдига, но физическите позитиви и натовареност на пейнтбол спорта са изключителни и най-вече реални.

Това спортна тренировка или забавление е ?

Екипът и услугите ни са отдадени на това децата да обикнат и практикуват спорта. Инструкторите са съставени от състезатели, съдии по спортен пейнтбол и съпорт от хора свързани с многобройни участия на турнири по света през годините назат. В продължение на тази отдаденост в пейнтбол игрите виждаме реалния копнеж на децата да играят повече и повече за да станат все по добри. Но освен това екстремно и различно преживяване присъства изключително натоварване, гъвкавост, концентрация, отборна игра.

Пейнтбол играта опасна ли е и какво представлява?

Услугата, която предлагаме е с reball- гумени топчета без боя предвидени за тренировки, като с тези топчета могат да играят и по малки деца, заради по слабия изстрел и попадения. Най-важното условие е използването на защитна предпазна пейнтбол маска и екипировка в игралната зона, която гарантира безопасна игра. Състезанията се провеждат в отопляема и модерна спортна зала с изкуствена тревна настилка, надуваеми укрития за спортен пейнтбол, маркери за стрелба с въздух под налягане. Сигурнастта и безопасната игра са категоричен преоритет, децата играят със защитна екипировка съобразена с възрастта им и задължително преминават през подробен инструктаж за безопасност, правилно използване на техниката за стрелба и базово обучение преди да достигнат до игрите.

Как става участието?

Необходимо е да събереш собствен отбор от 5 участника и да измислите име на отбора, защото пейнтболът е колективен спорт. Ти зависиш от съотборниците си и те разчитат на теб, което прави преживяването още по емоционално, сплотява, учи на дисциплина и работа под стрес и висока доза адреналин . За да запишеш отбор за участие трябва да попълниш онлайн заявката от нашата страница. След потвърждение от нас е необходимо да се заплати такса участие 35.00лв/ дете.

Дати

1. неделя/ 13.02/ от 10.00ч до 12:00ч – турнир 10-12 години (Първа група)

2. неделя/ 13.02/ от 10.00ч до 12:00ч – турнир 13-15 години (Втора група)

 

Възраст

Заниманията са подходящи за всички възрасти от 10 до 15 години

Пейнтбол турнир

Пейнтбол

1 ден

35лв.

Всички започват в 10ч с инструктаж.

Редуване на срещите при различните възрастови две групи.

Минимум отбори за всяка група са 2 и максимум 4 отбора по 5 играча в отбор.

Общ инструктаж за безопасност на всички участници преди стартиране на игрите.

пейнтбол

Запиши своето дете на турнир по пейнтбол

За да получиш допълнителна информация за организацията и провеждането на турнирна игра пейнтбол се свържи с нас на: 0877 079237

Галерия