Комбинирани тренировки за деца със специални нужди

Спортен комплекс “Малинова Долина Sport”  и екипът ни, сме отдадени на желанието ни всички деца да спортуват, защото движението е здраве. 

Какво представлява тренировката?

Кондикционна, общоразвиваща и развлекателна тренировка за хора с увреждания, която е съобразена с индивидуалните качества и физическите способности. Основната ни мисия е да подобряваме качеството на живот чрез движение. Да развием и надградим физическия потенциал на всеки участник чрез упражнения и игри. Тренировката е 50мин, провежда се в Джунгла зала с размер 20х10м и включва много движение, упражнения със собствено тегло и различни спортни пособия, осигуряващи комплексно развитие върху качествата сила, издържливост, гъвкавост, координация, чувство за равновесие и разбира се, щастие!

Тренировките ще се провеждат в малки групи или в индивидуални срещи. За целта се изисква задължително предварително записване и получаване на потвърждение от наша страна.

Запознай се с треньорката ни: Гизи

Освен спорта, единственото, което Гизи повече обича да прави е тренировки със специалните деца. Това е и причината да участва в много проекти и спортни събития за хора с увреждания. Въпреки че е в началото на своето професионално развитие, вече е натрупала сериозен опит в провеждането на тренировки и спортни лагери за хора с различни ментални дефицити, физически увреждания. Разбира се, опитът й е подкрепен и с диплома за завършено образование по адаптивна физическа активност и спорт от НСА.

График от ноември до май 2024г

Групова тренировка

ПОНЕДЕЛНИК и СРЯДА:
16:00ч

18лв

тренировка за координация, издържливост и игри ( 50мин)

Групова тренировка

ПОНЕДЕЛНИК и СРЯДА:
18:00ч

предстои

тренировка, която комбинира спорт и катерене; 

Индивидуална тренировка

40лв.

само с предварителна резервация

Открий своето забавление

Открийте какво можем да ти предложим в СК Малинова долина Sport. 

Спортни лагери

Детско парти за рожден ден

Спортна занималня