Партита & СПОрт

Събития и забавление

В Малинова долина Sport освен спорт посетителите могат да открият и много възможности за забавление, а за децата предлагаме комбинация и от двете. Освен модерните спортни зали и терени, на територията ни разполагаме с две локации за частни събития. Екипът ни, който отговаря за провеждането за събития ще ви съдейства както за празнуване с готовите програми на FUN&SPORT, така и в организирането на събитие по ваш идеи. 

събития

Релакс и природа

МАЛИНОВА ДОЛИНА Sport” се намира в подножието на Витоша комплексът предлага прекрасни възможности за комбиниране на спорт и почивка. С поглед към планината, заобиколени от зелени площи, човек се откъсва от градския шум прави всеки час, прекаран при нас малка, но пълноценна почивка. Отличната локация на комплекса пести време и нерви – само на 300 метра от IKEA получавате бърз достъп до уютна и релаксираща атмосфера. Във дъното на комплекса се намира Cozy – място с уникален характер, който разполага с малък басейн и релакс зона и е идеално място за почивка, парти, тиймбилдинг. Работим целогодишно с  деца и приятели на активния начин на живот, организираме турнири за деца, любители и професионалисти, домакини и организатори сме на много частни събиттия, тиймбилдинги и спортни празници.

Открий какво можем да ти предложим

Открийте какво можем да ти предбожим в Малинова долина. 

Спортна занималня

виж какво

ще откриеш при нас

Cozy е твоето място за всеки повод

Cozy e арт пространство създадено само за частни събития с различен почерк. Cozy разполага със заведение с бар, външна градина с басейн и открита гледка към Витоша.

Галерия