футболни терени

Спортна база

“МАЛИНОВА ДОЛИНА Sport“ разполага с 4 футболни игрища със сертифицирана за футбол настилка от синтетична трева. Три терена са покрити с конструкция, две модерни зали с термо панели, един терен е открит. Залите се отопляват през зимата и се “отварят” през лятото – покривната конструкция пази от слънце и дъжд при запазване на прохладен микроклимат. Това дава възможност за комфортна игра през цялата година и при всякакви атмосферни условия.

При нас ще намерите:

3 закрити и отопляеми терени

Обградени от природа

Гарантирана температура през зимата

Заведение с топла връзка към терена

Тренировки по футбол за деца

Осветен паркинг

1 открит терен

Съблекални

Абонаментни часове

Избери свободен час и се запиши в графика ни

за да играеш футбол в Малинова долина Sport може да се обадиш и да запазиш свободен час в графика ни, а може и да запазиш абонамент, който да гарантира часа ти всяка седмица и на атрактивна цена.

Цени на час

Футбол

1 час

100лв.

през делчничен ден

 до 17:00ч

Футбол

1 час

130лв.

през делничен ден

от 18:00ч. до 22.00ч.

Футбол

1 час

130лв.

събота и неделя

Отстъпки за абонтаменти

Футбол

за 1 месец

5%

120лв

цените се заплащат предварително

Футбол

за 3 месеца

10%

115лв.

цените се заплащат предварително

Футбол

за 6 месеца

15%

110лв.

цените се заплащат предварително

Футбол

за 12 месеца

20%

100лв.

цените се заплащат предварително за цяла календарна година

Зала "Малинова долина SPORT"

Спортна зала „Малинова долина“ е без аналог в столицата като отличаващите я характерстики са светлина, топлина и спортен комфорт. Залата е с височина 11 метра и уникалната възможност за отваряне на страничните стени, което позволява както комфортна температура през зимата, така и прохлада през лятото.

Провеждане на турнири, събития, детски празници

Обoрудването на футболните зали е с изключително добра тревна настилка, модерно осветление и отопление, топла връзка със съблекалните и заведение Cozy Kitchen – уютно заведение с кухняТоплата връзка на залата с CozyKitchen, я прави идеален вариaнт за детски рождени партита със спортна програма, която освен много забавна е и полезна. За повече инфромация погледенете всички наши предложения на FUN&SPORT партита. 

Футболните терени на „Малинова долина Sport“ отговарят на всички изисквания за провеждане на първенства по мини футбол и любителски турнири. Залите са свързани помежду си с преход, което ги прави подходящи за големи събития

 

Залата е подходяща за разнообразни спортни активности като хокей на трева, спигминтон, волейбол. Имаме дълъг опит с работата с частни детски градини и училища, които използват спортните зали и треньорските ни екипи, за да предложат още по-добри условия за развитие и спорт на своите деца.

Целогодишният комфортът на залата я прави много подходяща за организиране на спортни тиймбилдинг мероприятия, турнири или големи събития. Натрупахме ценен опит в работата с партньори, които могат да предложат най-подходящите игри и състезания, съобразени с нуждите на всеки екип.

 

За въпроси и допълнителна информация можете да се свържете с нас на тел: 0897 075 585 или на имейл – info@mdss.bg

За записване на часове и абонаменти – 0895 613 886 Георги Михайлов

Открий футболни забавления за своето деце

Открийте какво можем да ти предбожим в Малинова долина Sport.

Футбол за деца 7г-14г.

Спортни лагери 2023

Детско парти за рожден ден

Галерия