You are currently viewing Спортен тиймбилдинг или фирмено парти в СК „Малинова Долина Спорт“ и Cozy

Спортен тиймбилдинг или фирмено парти в СК „Малинова Долина Спорт“ и Cozy

Във вълнуващия свят на корпоративните събития, СК „Малинова Долина Спорт“ и Cozy представят различна възможност за организиране на тиймбилдинг. Нашият комплекс обещава несравнимо преживяване, в което съчетаваме динамичните спортни активности с уютната обстановка на Cozy. 

Нашите тиймбилдинг програми не са просто събития, а истински източник на вдъхновение и мотивация за служителите. Готови ли сте да събудите екипния дух, чрез интензивни спортни предизвикателства и незабравими забавления?

СК „Малинова Долина Спорт“ – Перфектното място за вълнуващо събитие!

Представете си събитие, което комбинира динамични спортни активности и отпускаща атмосфера за релакс и сладки приказки. Всичко това е възможно на територията на СК „Малинова Долина Спорт“. 

Нашият спортен комплекс разполага с три тенис корта, два терена с изкуствена трева, стена за катерене и тенис на маса. Възможностите за организиране на турнири или тиймбилдинг програми са неограничени! Това е така, поради мултифункционалността на терените и възможността за организация както на открито, така и на закрито. 

Cozy пък е уютно местенце, част от спортния комплекс, което съчетава елегантност и уют. Cozy определено предоставя перфектната обстановка за фирмени събития. 

тиймбилдинг 2

Идеи за Тиймбилдинг и Фирмено парти в СК „Малинова Долина Спорт“

Запознайте се с нашите фирмени партита и тиймбилдинг изживявания:

Спортно тийм парти:

При това парти, екипът може да участва в различни спортни активности, възползвайки се от чудесните целогодишни условия за спорт. Тенис кортовете, футболните игрища и стената за катерене са само част от местата, на които колективът може да се раздвижи и да се забавлява. Подходящо е за всеки сезон от годината!

тиймбилдинг 3

Плажно тийм парти:

Свежият въздух и нашият басейн създават перфектна обстановка за разговори и незабравими мигове в топлите летни месеци. Това парти е любимо фирмено събитие, което се запомня с приятна атмосфера и много плажно настроение. Именно го прави идеален вариант за сплотяване на екипа в онзи период от годината, когато мотивацията на екипа спада, заради копнежа за отпуска и почивка.

тиймбилдинг 4

BBQ тийм парти:

А как ви звучи събиране около басейна с вкусно барбекю и освежаващи напитки? Нашето незабравимо фирмено парти с барбекю включва вкусна храна и напитки – истинска наслада за вашия безценен екип.

тиймбилдинг 5

Вашето индивидуално събитие:

Освен предложените тематични идеи за тиймбилдинг и фирмено парти, СК „Малинова Долина Спорт“ организира събития, напълно персонализирани според вашите изискванията. Заедно можем да съставим програма с различни активности, която да подчертава уникалността и целите на вашата компания.

тиймбилдинг 5

Защо да изберете СК „Малинова Долина Спорт“ за тиймбилдинг и фирмено парти?

  • Иновативно и различно събитие: СК „Малинова Долина Спорт“ организира тиймбилдинг събития, които излизат извън стандартните рамки. 
  • Гъвкавост в организацията: Имате възможност да комбинирате различни активности и да създадете своя собствена персонализирана програма. 
  • Мултифункционални и разнообразни терени: Тенис кортове, футболни терени, стена за катерене – и всичко това на едно място.
  • Професионално обслужване: Опитен екип се грижи за всичко – от консултация и оферта до кетъринг и провеждане на вашето фирмено парти. Ние добре разбираме важността на обединяването на екипа, затова и предоставяме уникални и стимулиращи преживявания.

Планирайте своя тиймбилдинг още сега за по-успешен екип утре!

Сега е идеалният момент да започнете планирането на тиймбилдинг събития за своя екип. СК „Малинова Долина Спорт“ и Cozy предоставят възможност за незабравимо съчетание на спорт и забавление. Всичко, което трябва, е да се свържете с нас!

Запознайте се с възможностите за тиймбилдинг и се погрижете за сплотяването и мотивацията на своя екип.

Последвайте ни във Facebook и Инстаграм и не изпускайте нито една вълнуваща възможност за спорт и забавление, която СК „Малинова долина Спорт“ предлага!

Вашият коментар