You are currently viewing Джунгла парти: Спортен детски рожден ден със стена за катерене

Джунгла парти: Спортен детски рожден ден със стена за катерене

Спортен комплекс „Малинова Долина Спорт“ предлага едно различно преживяване за децата – джунгла парти! Любим избор на родителите, които искат децата им да отпразнуват своя рожден ден по активен начин. Такъв спортен рожден ден обещава несравнима забава и физическа активност, в съчетание с вълнуващи джунгла елементи и стена за катерене.

Джунгла парти – какво представлява нашето тематично парти?

Джунгла парти в СК „Малинова Долина Спорт“ не е обикновено детско парти за рожден ден. То е приключение, изпълнено със спорт, забавление и незабравими моменти.

Програмата продължава 90 минути. Включва комбинация от тематични игри и спортни активности, музикален фон, танци и, разбира се, атрактивната ни стена за катерене!

Програмата е толкова наситена, че децата няма да успеят да скрият усмивките си от вълнение. След като преминат през щафетни игри, детски танци и забавни предизвикателства, идва време за величествената стена за катерене – истинският кулминационен момент на партито, който децата обожават. Там ще им покажем, че могат да покорят всеки връх!

джунгла парти 2

Вълнуващо джунгла парти –за деца на каква възраст е подходящо?

Нашето джунгла парти за спортен детски рожден ден е чудесен избор за малки изследователи на възраст от 5 до 7 години. Програмата с игри и активности е внимателно съобразена с техните възрастови нужди и интереси. Предоставя им възможността да изразходят енергията си по забавен и активен начин.

Не се колебайте да ни попитате за всичко, което ви интересува относно програмата за празнуване на спортен детски рожден ден в джунглата!

джунгла парти 4

Защо да ни се доверите за организиране на детски рожден ден за вашето дете?

Спортни аниматори за детски рожден ден

Нашите опитни аниматори за рожден ден влизат в нашата джунгла, за да направят партито още по-вълнуващо и безгрижно за родителит. Те ще предизвикат състезателния и приключенски дух на всяко дете.

Стена за катерене

Малинова Долина Спорт е единственият спортен комплекс, предлагащ джунгла парти със стена за катерене! Децата обожават момента, в който им се дава възможност да влязат в ролята на истински маймунки и да покорят стена с височина 11 метра. През цялото време ние сме до тях, за да гарантираме пълна безопасност и незабравимо преживяване.

джунгла парти 3

Джунгла парти с тематични игри и спортни активности

Всеки елемент от програмата е създаден с цел да поддържа интереса на децата и да ги забавлява чрез спорт и игри. Програмата е изцяло адаптирана към техните способности и интереси, гарантирайки оптимално участие и удоволствие. Децата ще бъдат въвлечени в джунгла атмосфера с музика, звуци на лъвове и папагали, и огромен, ръчно рисуван декор. Тази комбинация прави всички детски рождени дни незабравими.

Направете резервация за рождения ден на вашето дете!

Нашето спортно джунгла парти за детски рожден ден в СК „Малинова долина Спорт“ идва с гаранция за незабравимо преживяване, пълно с усмивки, движение и радост за вашето дете. Доверете ни се и нека създадем заедно специални моменти в джунглата – кое дете не мечтае за истински вълнуващо детство?

Разгледайте нашите пакетни цени и всички подробности около незабравимото джунгла парти при нас!

Цъкнете тук, за да откриете всички наши предложения за детски рождени дни, с които да оставите траен спомен у вашето дете.

Последвайте ни във Facebook и Инстаграм и не изпускайте нито една вълнуваща спортна активност, която организираме за малките!

Вашият коментар