Тенис училище

Стил и подход в работата с деца

Важно е децата да спортуват от най-ранна възраст, а тенисът е спорт за цял живот!

Историята на обучение на деца от всички възрасти, както с професионална, така и с любителска насока, датира на територията на ТК Малинова долина от 2009г насам.  Но системата на обучение е резултат от дългогодишния опит и отдаденост на треньорския ни екип, който се старае децата да обикнат тениса от най-ранна възраст. На наша територия тренировките с деца са с предимство, като изпълняваме всеки делничен ден тренировки за деца, които наричаме тенис учлище и индивидуални тренировки – само дете с треньор.

 

В ТК Малинова долина стремежът на екипа ни е децата да обикнат тениса за да го практикуват сериозно и себеотдадено. Следваме световните тенденции и въвличаме малките деца в спорта по забавен и активен начин. При нас тренировките са динамични разделяйки корта с мини тенис мрежи. Така децата успяват да се докоснат до удоволствието от тениса от най-ранна възраст. Постепенно усъвършенстваме техниките на игра и успередно с това треньорите на  изострят рационалното мислене на децата със ситуации, в които е необходимо формулиране на стратегии и тактики срещу противниковия играч.

 

ГРАФИК ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2023/24г

Понеделник до Петък

– от 17:00ч. до 18:00ч.
– от 18:00ч. до 19:00ч.

Събота

– от 10:00 до 11:00ч
– от 11:00 до 12:00ч
– от 12:00ч. до 13:00ч.

БАЗА

– Специализирана зала за мини тенис
– 2бр летни тенис кортове с хард настилка
– Зала с мултифункционална
настилка.

Такси абонаменти

Групови тренировки по тенис

от септември/2023г до юни/2024г

Тенис у-ще

Еднократно посещение

25лв.

Тенис у-ще

1 път седмично

90лв.

Абонаментните такси се заплащат по банков път от 1-во до 10-то число 

Тенис у-ще

2 пъти седмично

140лв.

Абонаментните такси се заплащат по банков път от 1-во до 10-то число 

Тенис у-ще

3 пъти седмично

170лв.

Абонаментните такси се заплащат по банков път от 1-во до 10-то число 

възраст нива

Индивидуална
тренировка

всички възрасти

50лв.

запазва път за път спрямо възможностите или чрез абонамент за цял сезон

5-6 годишни

Група "червена топка"

17:00ч

всеки делничен ден + събота от 11.00ч

7-8 годишни

Група "оранжева топка"

18:00ч

всеки делничен ден;

децата се разделят на начално и напреднало ниво

10 + годишни

09:00ч

  18:00ч

всеки делничен ден

Заплащане на такси

Получател: МДСПОРТ БГ ЕООД

IBAN: BG19STSA93000025290170

Основание: три имена на ползвател на услугата

Посочените цени по-горе са за карти със срок 4 седмици и продължителност на тренировката 60 мин. Ако детето отсъства от тренировка поради здравословни причини може да навакса тренировката в групови занимания до 30дни след предварителна уговорка с треньора.

* През месеците Декември, Април и Май, в които има ваканция таксите ще бъдат съобразени с почивните дни и изпуснатите тренировки.

Нашите треньори
Даниел Стоянов

Старши треньор

Даниел Стоянов

Категория B

Даниел Стоянов

(основател на клуба)

Тенис клуб “Малинова долина” е създадена от Даниел Стоянов, като продължение на дългогодишния му труд в областта на тениса. Състезател на клуб “Академик” и НСА, завършил последната със звание “Треньор по тенис” и защитил успешно треньорски сертификат на ITF Level 2.

В близо 15 годишната си треньорска кариера има множество държавни титли при мъже и жени във всички възрасти. Представял страната ни, като треньор на националните гарнитури до 16 и 18 години на Европейско първенство. При него са тренирали много държавни шампиони, като Марина ФилеваХристо Христов и Симеон Иванов, като последния многократно представя страната ни в турнира за Kупа “Дейвис”. Управлява тенис клуб М-Спорт, достигнал до първа категория за кратък период.

Галя Костова

Треньор

Галя Костова

Категория С

Галя Костова.

(треньор в клуба от 2009г)

Галя Костова започва да тренира тенис на 5 годишна възраст. Дългогодишна възпитаничка на тенис клуб „ЦСКА” с треньори Дора Рангелова и Стоян Иванчев. Участва в турнири от всички възрастови групи и заема множество призови места както на сингъл, така и на двойки. Намира място в националните гарнитури по тенис до 14 и 16 години. Заедно със съотборничката си в националния отбор Цветана Пиронкова печелят златни медали на Балканските игри, които се провеждат в Гърция. Представя България на Европейско първенство до 14 години. Приключва състезателната си кариера след 2 успешни сезона, играейки за клуб в ЩутгартГермания, където се изправя срещу състезателки от световния елит.

Треньорската си кариера започва през 2005 година. Преподава тенис както на деца на различна възраст, така и на любители, разкривайки им красотата на играта. Завършила е бакалавърската си степен в „Национална спортна академия” със специалност „Треньор по тенис” и е магистър по „ Спортна журналистика”.

Борислава Ботушарова

Треньор

Борислава Ботушарова

Категория С

Борислава Ботушарова

(треньор в клуба от 2015г)

Борислава Ботушарова започва да тренира в тенис в ТК “Пазарджик” на 3 годишна възраст при своята майка Силвия Ботушарова. Републиканска шампионка на България е при 14,16,18 и жени. Представя България на Европейски лични и отборни първенства, както и на Fed Cup. Класира се в топ 10 на ранглистата на Tennis Europe до 16 години и в топ 400 на WTA. Завършва “ Old Dominion University” във Вирджиния, Америка. Призната е от университета за “Freshmen of the year”, “Player of the week”, “Atlantic Region: Rookie of the year” и “The most valuable player of the year”.

Тенис училище

Запиши своето дете на тенис училище

Важно е децата да спортуват от най-ранна възраст. А тенисът е спорт за цял живот!

След пускане на Вашата он-лайн заявка, нашият екип ще се свърже с Вас за потвърждение и при нужда от допълнителна информация.

Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

тук ще откриете още инфорцмация, която е важна за вашето спокойствие и прекрасно прекарване на вашето дете

Галерия