You are currently viewing Летен спортен лагер за деца 2024 в  „Малинова Долина Спорт“

Летен спортен лагер за деца 2024 в  „Малинова Долина Спорт“

Лятото е на път и с него идва вълнението за Летен спортен лагер за деца 2024! В СК „Малинова Долина Спорт“ вече сме почти готови да дадем началото на едно незабравимо преживяване.

Летен спортен лагер 2024 започва на 3 юни и идва с повече изненади от всякога, а ние сме нетърпеливи да ви разкрием какво НОВО очаква малките спортисти! Е, изгаряте ли от нетърпение да разберете какво предстои това лято?

Летен спортен лагер за деца 2024: Какво представлява?

Нашият летен спортен лагер цели да предостави на вашето дете незабравимо преживяване, пълно с ползотворни спортни тренировки и забавни дейности, по време на лятната ваканция. През годините, от 2011 г. насам, събрахме екип от професионални треньори. Те не само са посветени на спорта, но и обожават да работят с деца. Програмата на лагера включва различни спортове и активности като:

Летен спортен лагер за деца 2024 2
  • Тенис: Специално съобразени тренировки, които развиват техниката и уменията на децата, в зависимост от възрастта и нивото им.
  • Катерене: Стената за катерене в нашата закрита зала е чудесно място за спортна активност както за начинаещи, така и за напреднали деца.
  • Футбол: Тренировките по футбол дават възможност на малките спортисти да развият своя футболен талант.
  • Разходки на чист въздух: Всяка седмица се отправяме към природата, за да разнообразим преживяванията на децата и да почерпят здраве от природата.
  • Водни игри: А за горещите дни, ние имаме идеалното решение – релаксация и забавление в нашия външен басейн, любимото място за игри и почивка.
Летен спортен лагер за деца 2024 3

Потопете се в цялата програма на Летен спортен лагер за деца 2024.

Какво НОВО ще има в Летен спортен лагер за деца 2024?

Нашите спортни лагери се организират от 2011 година, а с всяко следващо лято ние се стремим към по-добро качество и разнообразие. Ето и какво да очаквате това лято:

Нова група за малките шампиони

Тази година, с гордост обявяваме новата група „BABY CHAMPIONS“ за деца на възраст от 4 до 6 години. Специално създадена програма, изцяло адаптирана към нуждите и възможностите на по-малките, която включва лека атлетика, футбол, тенис на корт, катерене и водни игри. Напомняме, че групата ни за по-големите – „REAL CHAMPIONS“, през лятото събира деца на възраст от 6 до 13 години.

Специални активности

Но това не е всичко! Летен спортен лагер за деца 2024 цели да добави още повече стойност. Затова въвеждаме някои нови елементи, които ще направят преживяването още по-уникално и вълнуващо. Децата не само ще се занимават със спорт, но и ще се потопят в света на знанието, изкуството и забавлението!

  • Всеки петък различна дестинация: Ще преоткриваме реки и планини, ще се забавляваме и ще научаваме нови неща.
  • Тематични работилници: Децата ще участват в забавни тематични работилници.
  • Fun&Sport активности: Спортни програми с музика и забавления.
  • Джунгла забавление: Адреналинови изживявания с катерене и въжен тролей.
  • Моменти за знания: Ще отделим време за ценно знание. Ще изучаваме човешката анатомия чрез игра, ще изследваме водата и нейните свойства, ще си говорим за рециклиране.
Летен спортен лагер за деца 2024 5

Записванията започват – Присъединете своето дете към Летен спортен лагер за деца 2024!

Запишете детето си още сега за Летен спортен лагер за деца 2024 в СК „Малинова Долина Спорт“! Осигурете мъ лятно приключение, изпълнено със спортни предизвикателства и нови приятелства. При нас може да избирате между целодневен и полудневен лагер, както и дали вашето дете да присъства само една седмица или пък повече. Ако имате притеснения дали детето ви ще се приспособи в новата обстановка на лагера – доведете го за едни ден. Чуйте нашето впечатление от деня, изслушайте неговия разказ и тогава преценете периода на лагеруване. 

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

Всички родители на 2 деца или повече, които са в двете възрастови категории, ще могат да се възползват от комбинирана такса с намаление.

За допълнителни въпроси и запитвания можете да се свържете с нас на тел. – 0885 308 751 Борислава Ботушарова

Не пропускайте вълнуващото приключение, което ще се случи това лято в СК „Малинова Долина Спорт“!

Последвайте ни във Facebook и Инстаграм и не изпускайте нито една вълнуваща спортна активност, която организираме за малките!

Вашият коментар