You are currently viewing Летен спортен лагер за деца от най-ранна възраст (4-6 г.)

Летен спортен лагер за деца от най-ранна възраст (4-6 г.)

Тазгодишният вълнуващ летен спортен лагер за деца в СК „Малинова Долина Спорт“ идва с нещо НОВО: Отваряме врати и за най-малките спортисти на възраст от 4 до 6 години!

Ако вашето малко дете кипи от енергия и е нетърпеливо да изследва света на спорта в забавна и увлекателна среда, тогава нашият летен лагер е идеалното място за него. Лятото е време за вълнуващи игри, любими моменти под слънчевите лъчи и разходки на чист въздух – затова и ние даряваме нашите деца именно с това!

Летен спортен лагер за деца от най-ранна възраст (4-6 г.) е вече тук!

Вземете -20% отстъпка при ранно записване през платформата на Kidu.bg: https://shorturl.at/dvT37

Тази година отваряме вратите си за всички малки нинджи, които са нетърпеливи да тичат, скачат и играят, докато учат основите на различни спортове като тенис, футбол и катерене.

Нашата програма за деца от най-ранна възраст е внимателно разработена, за да задоволи уникалните нужди на 4, 5 и 6-годишните. Нашата главна цел е да осигурим благоприятна среда, в която малчуганите да могат да развиват своите физически умения. Да усетят любовта към спорта и да създават спомени за цял живот.

Защо да изберете летен спортен лагер за деца в СК “Малинова Долина Спорт“?

Отдадени треньори:

Нашият специализиран екип се ангажира да осигури безопасна и благоприятна среда, в която децата могат да процъфтяват. Със специално внимание и грижа, ние гарантираме, че всяко дете получава необходимата подкрепа, за да открие страстта си към спорта.

Вълнуващи дейности:

Нашата спортна база е оборудвана с всичко необходимо, за да ангажира и забавлява дори най-малките спортисти. От мини врати за футбол до олекотени тенис ракети и дунапренови топки. Така те могат да спортуват наистина пълноценно. А нашата Джунгла зала и въжен тролей си остават най-любимите места за деца от всяка възраст. Те предлагат безкрайни възможности за приключения.

Здравословно развитие:

В СК „Малинова Долина Спорт“ малките спортисти се наслаждават на открити и слънчеви терени преди обяд, на прохладни сенчести терени следобед, на разхлаждащи игри в басейна и на интересни екскурзии в петък. Прекарвайки летните си дни на открито, заобиколени от природа и слънце, децата подобряват здравето си. Укрепват тялото си и култивират любов към активния начин на живот. Нашият лагер с гордост полага основите на здравословни навици за цял живот.

летен спортен лагер за деца 3

Творческо изразяване:

В допълнение към спортните дейности, ние добавяме и рисуване – на спортна тема. Така позволяваме на децата да се изразяват творчески, като същевременно затвърждаваме идеята, че изкуството и спортът могат да вървят ръка за ръка през слънчевите летни дни.

Запишете детето си за летен спортен лагер за деца 2024!

Запишете детето си още сега за Летен спортен лагер за деца 2024 в СК „Малинова Долина Спорт“! Не пропускайте възможността да му подарите активно лято, което никога няма да забрави!

При записване до 20.05, получавате ексклузивна отстъпка от -20% през платформата на Kidu.bg: https://shorturl.at/dvT37

Наблюдавайте как вашите малчугани растат, учат и се развиват в подкрепяща и динамична среда. С акцент върху забавлението, спорта и приятелството, нашият летен лагер е идеалното място, на което малките спортисти могат да разтворят крилата си и да се извисят към нови хоризонти и възможности.

За допълнителни въпроси и запитвания можете да се свържете с нас на тел. – 0885 308 751 Борислава Ботушарова

Последвайте ни във Facebook и Инстаграм и не изпускайте нито една вълнуваща спортна активност, която организираме за малките!

Вашият коментар