You are currently viewing Пролетен спортен лагер за деца в СК „Малинова Долина Спорт“: Забавление и Активност през Пролетната Ваканция

Пролетен спортен лагер за деца в СК „Малинова Долина Спорт“: Забавление и Активност през Пролетната Ваканция

Ежегодният пролетен спортен лагер за деца на СК „Малинова долина Спорт“ превръща пролетната ваканция в невероятно преживяване. Наситената и пъстра програма на нашия детски спортен лагер гарантира много веселие и движение. При нас вашето дете ще се забавлява, ще учи и ще се развива, докато се наслаждава на вълнуващи моменти.

В Спортен комплекс „Малинова Долина Спорт“ организираме пролетен спортен лагер, който не само да забавлява малчуганите, но и да ги насочва към активен начин на живот. Ние вярваме, че активно прекараното време е от ключово значение за здравето и развитието на децата. Затова и предлагаме единствено по рода си преживяване по време на нашия пролетен спортен лагер.

Какво представлява Пролетен спортен лагер за деца в СК „Малинова Долина Спорт“?

От 2011 г. насам нашия спортен лагер събира деца от различни възрасти с една едничка цел – повече активни часове и истинско забавление.

Пролетната ваканция е време, в което децата трябва щедро да се отдадат на игри, спортни занимания и нови преживявания. От СК „Малинова долина Спорт“ смело поемаме задачата да им ги осигурим. Нашият лагер предлага разнообразие от активности, които да заредят децата с радост и усмивки.

От 01.04. до 05.04. децата имат възможност да се забавляват с футбол, тенис на корт, катерене, тематични работилници и много други спортни занимания. Не пропускайте да се запознаете и с цялата програма на Пролетен спортен лагер за деца 2024.

спортен лагер за деца 2

Защо да изберете Пролетен спортен лагер за деца в СК „Малинова Долина Спорт“?

  1. Разнообразни спортни активности: Нашата програма е богата на спортни дейности, които ще помогнат на децата да наваксат пропуснатото движение през учебните дни. От футбол и тенис до катерене и народна топка – вашето дете ще има възможността да опита различни спортове и да открие своята нова страст.
  2. Забавни преживявания: Освен спортните занимания, програмата на лагера включва и различни забавления, които ще направят ваканцията на вашето дете още по-вълнуваща. Футболна дискотека, джунгла парти, тематични работилници и домашно кино с пуканки са само част от нещата, които очакват децата.
  3. Целодневна програма: Пролетният спортен лагер за деца е целодневен – от 8:30 ч. до 17:00 ч. Целим да предложим удобство на родителите и достатъчно време за разнообразни спортни занимания на децата.
  4. Подходящ за всички възрасти и нива на умения: Заниманията са предназначени за деца от 6 до 12 години. А децата се разпределят в подходяща група спрямо възраст и ниво на умения.
  5. Професионални треньори: Нашите треньори са опитни и квалифицирани специалисти, които насърчават и помагат на всяко дете да постигне своите цели.
  6. Безопасна и уютна обстановка: Нашите детски спортни лагери се провеждат в модерна и обезопасена спортна база, която разполага с всичко необходимо за пълноценни тренировки и забавления.
  7. Лесно записване: Записването на вашето дете за пролетния лагер е лесно и удобно, точно като детска игра!
  8. Гъвкави опции за записване: За да отговорим на вашите нужди и предпочитания предлагаме две възможности да запишете своето дете. Може да изберете само конкретен ден или цял пакет от пет дни.

Всяко дете, участвало в пролетния спортен лагер за деца, получава -10% отстъпка от нашия Летен лагер (еднократно, при заплащане на седмична такса).

Как да запишете своето дете на Пролетен спортен лагер 2024?

Не пропускайте възможността да дарите своето дете с незабравимо преживяване през пролетната му ваканция. Записването за Пролетен спортен лагер за деца 2024 е лесно и бързо. Попълнете нашата онлайн заявка и нашият екип ще се свърже с вас за потвърждение.

Пролетен Спортен Лагер за деца в СК „Малинова Долина Спорт“ разгърнете потенциала на вашето дете

Пролетен спортен лагер за деца е възможност вашето дете да изживее активна и забавна ваканция, изпълнена със спорт и приключения. Запишете своето дете на Пролетен спортен лагер и му осигурете активни и незабравими дни по време на ваканцията.

Последвайте ни във Facebook и Инстаграм и не изпускайте нито една вълнуваща спортна активност, която организираме за малките!

Вашият коментар