You are currently viewing Организиране на детски спортен празник в СК „Малинова Долина Спорт“ за завършване на училище / детска градина

Организиране на детски спортен празник в СК „Малинова Долина Спорт“ за завършване на училище / детска градина

В спортен комплекс „Малинова Долина Спорт“ вече може да се насладите на спортно парти за завършване на училище / детска градина.

Краят на учебната година е повод да се отпразнуват постиженията на нашите любими деца! В СК „Малинова Долина Спорт“ разбираме колко важен е този момент за децата, техните родители и учители.

Ето защо, създадохме идеалното решение за едно незабравимо спортно парти за завършване на детска градина или училище “Olympic Hunt”- в търсене на изгубените олимпийски медали…

Парти-приключение, което ще направи този специален ден още по-запомнящ и забавен за всички.

авършване на училище / детска градина 2

Olympic Hunt: Спортно парти за завършване на училище / детска градина в СК „Малинова Долина Спорт“

Представете си празник, по време на който децата могат да разгърнат безграничната си енергия, да се впуснат във вълнуващи предизвикателства и да създадат незабравими спомени. Нашата програма за парти за завършване на учебната година е предназначена да направи точно това.

В рамките на 90 минути, децата ще се впуснат във вълнуващо приключение, за да открият изчезналите олимпийски медали. Те ще преминат през множество специално подготвени „изпитания“. След като Зевс запали олимпийския огън, децата ще помогнат на състезателя да намери своите загубени златни олимпийски медали.

Докато децата се впускат в своето приключение, родителите и учителите могат да се отпуснат и да се насладят на атмосферата на нашето уютно местенце – Cozy Bar. Това е шанс да се потопите в сладки приказки и да опитате вкусни ястия от нашето меню.

Какви са предимствата на нашето детско спортно парти за завършване на училище / детска градина?

Незабравимо и различно изживяване:

Нашата специално подготвена приключенска програма гарантира, че всяко дете ще се забавлява, създавайки спомени за цял живот. От тръпката на загадката до смеха от споделените предизвикателства, това е празник, който не се забравя.

Безопасна и контролирана среда:

Родителите и учителите могат да бъдат спокойни, че децата са в добри ръце, благодарение на нашите опитни и грижовни аниматори. Безопасността е наш основен приоритет, докато децата да изследват и се забавляват.

Завършване на училище / детска градина: Забавление за всяко дете:

Независимо от различните интереси на децата, ние се постарахме да има по нещо за всеки. Водени от разнообразните предпочитания и способности, гарантираме, че всяко дете ще се чувства въвлечено в забавление и приключение по време на нашето спортно парти.

Приятна обстановка за родители и учители:

С индивидуална зона за гости в Cozy Bar и опция за поръчка от нашето меню, ние се стремим да направим преживяването възможно най-добро за учителите и за родителите. Просто се отпуснете и оставете на нас да се заемем с всичко останало.

авършване на училище / детска градина 4

Чудесно съотношение цена / качество:

Цената за провеждане на училищен празник / празник за децата от детската градина е 45 лв. на дете. С тази стойност целим да предложим изживяване, което да е наистина безценно. Още повече – може да разширите традиционния пакет с допълнителни дейности като футбол и катерене!

Вкусно хапване за децата:

След игрите, децата ще имат възможност да си похапнат от вкусното детско меню, което включва бургер от Brunch Burger и вода.

Заключение

С наближаването на края на учебната година, търсенето на идеи за спортен празник за завършване на училище / детска градина става все по-често занимание. Е, на правилното място сте! Няма по-добър начин да отпразнувате този повод от спортното парти в СК „Малинова Долина Спорт“!

Ние организираме: парти за завършване на детска градина, парти за завършване на 4 клас, както и парти за всеки друг етап от училище. И защо да чакате? Направете онлайн заявка за вашия празник сега и ви очакваме, за да създаваме спомени заедно.

Последвайте ни във Facebook и Инстаграм и не изпускайте нито една вълнуваща спортна активност, която организираме за малките!

Вашият коментар