You are currently viewing Детски тренировки по футбол – защо да изберете футбол за вашето дете?

Детски тренировки по футбол – защо да изберете футбол за вашето дете?

Хей, родители! Ако търсите перфектния отборен спорт за вашите деца, който е не само вълнуващ, но и насърчава важни качества, какво ще кажете за детски тренировки по футбол?

Предстои да ви разкажем защо този спорт е един от най-добрите отборни спортове за деца и защо да запишете децата си на тренировки по футбол именно при нас – в Спортен комплекс „Малинова Долина Спорт“. Пригответе се за забавно и вълнуващо пътуване в света на футбола и открийте как той прави истинска магия с децата.

Защо футболът е един от най-добрите отборни спортове за деца – какви са ползите от детски тренировки по футбол?

1. Ценни приятелства

Любимата футболна топка има силата да свързва децата по невероятен начин. Отборните детски тренировки по футбол разрушават бариерите и обединяват децата, които неусетно се превръщат в добри приятели, свързани завинаги от любовта си към този спорт. В съблекалните, по време на тяхната футболна тренировка и след нея, те се учат как да общуват ефективно и да изграждат силни взаимоотношения.

2. Детски тренировки по футбол за изразходване на енергия

Имате ли дете, което кипи от енергия? Вероятно знаете колко е важно тя да бъде изразходена, за да се радвате на мир и спокойствие у дома. Е, футболът е идеалният спорт, с който вашето дете ще остане без сили за бели! На малките крачета ще се наложи да тичат изключително много, което от своя страна е и фантастичен начин за поддържате на добра форма и здраве.

3. Работата в екип ражда победи

Отборните детски тренировки по футбол показват на децата силата на екипната работа. По време на техните тренировки по футбол ще трябва да се научат на споделяне и подкрепа, а тези житейски уроци са безценни както на терена, така и извън него. 

4. Сбъдване на високи цели и мечти

Децата, спортуващи този спорт, се учат от съвсем малки да поставят цели и да работят упорито за постигането им. И най-хубавото – показва им, че невъзможни неща почти няма, когато усилено се трудиш и искаш нещо.

5. Детски тренировки по футбол – радостта от победата и приемането на загубата

Футболът е като истинско влакче на емоциите. То показва на малките футболисти цялата гама от емоции и ги учи да се справят с тях. Децата осъзнават, че понякога печелят, а понякога губят, но най-важна е любовта към играта.

Да запишете своето дете на детски тренировки по футбол е чудесен начин да го научите да приема загубите в живота, да задържа своята мотивация, дори при трудности и да оценява успеха.

Защо да запишете детето си на детски тренировки по футбол в Спортен комплекс „Малинова долина“?

В спортна база „Малинова Долина Спорт“ вашето дете може да посещава редовни детски тренировки по футбол, водени от треньори с дългогодишен опит и успехи в сферата.

Основен приоритет за нас е да развиваме спорта сред децата и да го превърнем в любима част от ежедневието им. Вярваме, че имаме всичко нужно, за да направим това възможно! Разполагаме с модерна спортна база от 3 бр. покрити футболни терени и 1 бр. открит терен, обградени от природа, на територията на кв. Малинова долина. Така можем да предоставим комфортни целогодишни условия за спорт и да разгърнем устойчива тренировъчна дейност за много деца.

Залагаме на личното и приятелско отношение с внимание към всяко дете. За нас е истински важно децата да се чувстват щастливи, докато спортуват, и да поддържаме желанието им да играят. Благодарение на годините опит, задълбочените познания и професионалните ни треньори, постигаме това, чрез специално разработени програми за детски тренировки по футбол, при които децата комбинират спорта със забавлението.

Гордеем се с нашия професионален треньорски екип от лицензирани треньори с богат опит. Смятаме, че оттам започва всичко и само добрият треньор умее да възпита у децата любов към спорта и да развие потенциала на всяко дете.

Щастливи сме, че на територията ни ежедневно се провеждат тренировки за деца от всички възрасти и нива. Можете да запишете и своето дете за еднократна тренировка или да закупете абонамент. Тренировките по футбол се провеждат:

  • Понеделник и сряда от 17:00 ч.
  • Събота и Неделя – малки деца – 10:00 ч. до 11:00 ч.
  • Събота и Неделя – големи деца – от 9:30 ч. до 11:00 ч.

Кликнете тук, за да се запознаете с цените за детските футболни тренировки и с чудесните условия на нашата спортна зала за футбол. Важно е предварителното записване, затова не губете време, а запишете своето дете.

Заключение

Записвайки вашето дете на футбол, вие го въвличате във вълнуващо приключение, изпълнено със смях, цели и уроци за цял живот.

Спортът е най-добрият начин да поддържате децата активни, ангажирани и щастливи. Така че грабнете удобни маратонки и дайте възможност на децата си да се докоснат до света на футбола. А кой знае, след години дори може да ги аплодирате на голям футболен мач!

Последвайте ни във Facebook и Инстаграм и не изпускайте нито една вълнуваща спортна активност, която организираме за малките спортисти!

Вашият коментар