ПЕЙНТБОЛ

ПЕЙНТБОЛ
ЗА ДЕЦА

Спортен комплекс Малинова долина Sport и партньорът ни “Пейнтбол Про Кидс” с играчи от отбор “Balkan Brothers”, представят нова възможност за спорт на Вашето подрастващо дете – спортен пейнтбол. Изключителният интерес към играта и огромното желание на подрастващите, ни подтикнаха да предлагаме тази допълнителна възможност целогодишно на територията ни.

Пейнтбол на открит терен Фортнайт

Теренът е авторски проект и изработка на Пейнтбол Про Кидс с полеви “urban” укрития, които пресъздават реалистично игрално изживяване за децата. Теренът е с атрактивна визия на бойно поле от Фортнайт, но са спазени всикчи необходими критерии за да бъде безопасен за детската игра. Теренът е подходящ за деца до 16-годишна възраст и се играе с топчета с боя.

Пейнтбол Рожден ден Парти

Спортният пейнтбол е колективен спорт, който освен че предизвиква адреналин, учи и на много важни личностни позитиви. Провежда се на терен с професионална футболна трева, надуваеми укрития,и с модерна екипировка и поради тези причини, пейнтболът става подходящ и за по-малки деца (над 8годишна възраст). Базата на комплекса разполага с две уютни заведения, които дават истинкси комфорт при провеждането на детски партита – както за децата, така и за родителите и техните гости.

Пейнтбол/ Рибол зала

Водени от съвместния стремеж за практикуване на пълноценни спортни дисциплини, предоставяме възможност за любителска пейнтбол игра, като комбинираме качествен спорт и условия без компромис.

В залата играта е с топчета, но без боя, което позволява играта да бъде приспособена както за малки деца, така и за възрастни любители на спортното преживяване пейнтбол.

Партньорството Малинова долина Sport и Пейнтол Про кидс дава възможност за организиране на детски и тийнейджърски рождени партита, тиймбилдинг ивенти и любителска игра целогодишно.

Пейнтбол турнир

Очаквайте скоро

Какво представлява Пейнтбол турнир и кой може да участва?

Пейнтбол турнирът е изключителната възможност за съчетаване на спорт + силно преживяване за децата от възрастова граница от 10-години до 15-години . Всяка седмица ще се обявяват срещи по възрасти и единственото условие е да събереш отбор от 5 участника и да се запишеш на нашата платформа. Играе се в рамките на 1 час или минимум 10 игри на отбор с отделно включено време за инструктаж и екипиране.

Трябва ли да си спортувал пейнтбол някога преди това?

Не, но недейте да подценявате физическото натоварване на този спорт. Много от подрастващите смятат, че пейнтбола се доближава като преживяване до електроните игри. Да, адренилинът се вдига, но физическите позитиви и натовареност на пейнтбол спорта са изключителни и най-вече реални.

Това спортна тренировка или забавление е ?

Екипът и услугите ни са отдадени на това децата да обикнат и практикуват спорта. Инструкторите са съставени от състезатели, съдии по спортен пейнтбол и съпорт от хора свързани с многобройни участия на турнири по света през годините назат. В продължение на тази отдаденост в пейнтбол игрите виждаме реалния копнеж на децата да играят повече и повече за да станат все по добри. Но освен това екстремно и различно преживяване присъства изключително натоварване, гъвкавост, концентрация, отборна игра.

Пейнтбол играта опасна ли е и какво представлява?

Услугата, която предлагаме е с reball- гумени топчета без боя предвидени за тренировки, като с тези топчета могат да играят и по малки деца, заради по слабия изстрел и попадения. Най-важното условие е използването на защитна предпазна пейнтбол маска и екипировка в игралната зона, която гарантира безопасна игра. Състезанията се провеждат в отопляема и модерна спортна зала с изкуствена тревна настилка, надуваеми укрития за спортен пейнтбол, маркери за стрелба с въздух под налягане. Сигурнастта и безопасната игра са категоричен преоритет, децата играят със защитна екипировка съобразена с възрастта им и задължително преминават през подробен инструктаж за безопасност, правилно използване на техниката за стрелба и базово обучение преди да достигнат до игрите.

Как става участието?

Необходимо е да събереш собствен отбор от 5 участника и да измислите име на отбора, защото пейнтболът е колективен спорт. Ти зависиш от съотборниците си и те разчитат на теб, което прави преживяването още по емоционално, сплотява, учи на дисциплина и работа под стрес и висока доза адреналин . За да запишеш отбор за участие трябва да попълниш онлайн заявката от нашата страница. След потвърждение от нас е необходимо да се заплати такса участие 35.00лв/ дете.

пейнтбол

Организирай на своето дете рожден ден с пейнтбол

За да получиш допълнителна информация за организацията и провеждане се свържи с нас на: 0877 079237 или

Галерия