Нека да се забавляваме заедно

Летни дни със
спорт и игри

от Сутрин до вечер

През ваканциите преоритет за нас са ползотворните спортни тренировки за деца и разнообразни условия и дейности. Натрупахме опит в организацията на спортния ни лагер от 2011 година насам, създадохме екип от треньори с голям опит и желание в работата с деца. Израснаха пред очите ни няколко поколения деца с много усмивки и изморителни тренировки.

виж какво предлага

спортен лагер Малинова долина

Тенис

тренировки по тенис съобразени с възрастта и нивото на децата

Басейн

през часовете за игра и почивка децата играят в топлия ни външен басейн

Катерене

стена за катерене в закрита зала, идеална за начинанещи и средно напреднали деца

Футбол

тренировси по футбол в групи съобразени с възрастта и нивото на децата

Разходка

всеки петък отиваме oще по-близо до природата

СТАРТИРАНЕ

3 / юни /2024г.

Детски спортни лагери  организираме всяка година от 2011г насам. Постоянно  усъвършенстваме спортната ни база, която се ползва само от деца през делничните дни на лятната ваканция.

Група I "REAL CHAMPIONS"

от 6 до 13 години

Заниманията са подходящи за всички възрасти от 6 до 13 години, като децата се разпределят в подходяща група спрямо възраст и ниво на умения.

Група II "BABY CHAMPIONS"

от 4 до 6 години

Група за „прохождащите“ в спорта малки шампиони.
Ранообразна спортна програма с лека атлетика, футбол, тенис на корт, катерене, водни игри, изцяло съобразена с възрастта им. 

НОВА ГРУПА ОТ 4Г ДО 6Г.

Група "BABY Champions"
СПОРТЕН ЛЕТЕН ЛАГЕР МАЛИНОВА ДОЛИНА ЗА МАЛКИ ДЕЦА

Това лято спортен лагер Малинова долина Sport отваря група за малките шампиони (възраст 4-6), които искат да “проходят” в света на спорта. Отново децата ще имат най-ранообразна спортна програма с лека атлетика, футбол, тенис на корт, катерене, водни игри, но тренировките ще бъдат изцяло съобразени с възрастта им. Ще имат пълноценни почивки и време за игри на въздух цял ден, на слънце и на прохладна сянка в закритите ни зали. Специално за тази възрастова група ще се организират занимания, които са подходящи за тяхното развитие и възможности.

За всички родители на две деца или повече деца, които са в двете възрастови категории – ще ползвате комбинирана такса с намаление, за да може истински да се насладите на възможността децата ви да спортуват и играят, развивайки своите физически и емоционални качества в спокойна и чиста среда. 

Целодневен спортен лагер
Малинова долина SPORT

от 8:30 до 17:30

Такса за ден

1 ден

60.00лв

без включена консумация

Детето може да вземе участие за 1 ден след предварително записване + заплащане

Седмичен пакет

5 дни

260.00лв

без включена консумация

намалението важи при заплащане в понеделник за 5 поредни дни 

Целодневен лагер

1 месец

860.00лв

без включена консумация

намалението важи при посещение на 4 последователни седмици или предварително заявени.

Храна

(свободен избор за храна от вкъщи или предварително поръчана от нас)

Обедно меню + следобедна закуска

15.00лв/ден

 Балансирано меню в стил домашна кухня;

Обедното меню е организирано специално за децата от лагера. Приема се записване за обяда + заплащане само в ден ПОНЕДЕЛНИК на всяка седмица.

Ако детето не е  записано за обедното ни меню, трябва да си носи храна от вкъщи.

Дневното меню включва:

  • Салата или Супа (150гр)
  • Основно ястие (200гр) + хляб
  • Десерт: плод спрямо сезона
  • диспенсър с минерална вода
  • За следобедна закуска: домашно приготвени печива като банички, кекс, кроасан, принцеса и други.
Как става записването?

Подари на своето дете пълноценно детско лято!

Запиши своето дете на летен спортен лагер

попълнете нашата он-лайн заявка и наш колега ще се свърже с Вас за потвърждение. Погрижили сме се този процес да е максимално бърз и лесен…. като детска игра. 🙂

При допълнителни въпроси и запитвания можете да се свържете с нас на тел. – 0885 308 751 Борислава Ботушарова

какво ново те очаква през 2024г

специални активности

  • Един ден ще бъде сред природата! Години наред организирахме излети във Витоша, но от тази година преоткрихме място, което ще дава на децата много емоции и радост.
  • Ще караме каяци в Панчеревското езеро!
  •  Тематчини работилници;
  •  Забавни и музикални спортни програми. Fun&Sport aктивности разработихме за да комбинираме спорта с динамиката и истинско добро настроение.
  •  Джунгла забавление – катерене, щафетни игри и въжен тролей. 

При допълнителни въпроси и запитвания можете да се свържете с нас на тел. – 0885 308 751 Борислава Ботушарова

ПРОГРАМА
Посрещане и регистрация.
Това е допълнителен прозорец в програмата на лагера, за всички ранобудни деца или строги работодатели. Децата се събират в обезопасена и комфортна зона, обменят запознанства или наваксват със закуска.
Загрявка
Всички знаят, но много пропускат този така важен елемент от общото физическо натоварване. Не и при нас.
Първа тренировка по ТЕНИС НА КОРТ или ФУТБОЛ
Всички деца в лагера се разделят в зависимост от желаниeто си за основен спорт – футбол или тенис на корт. След като заяват своето решение за спорт, децата са отново разпределени от треньорите по групи в зависимост от ниво на умения или възраст.
Обедна почивка
Децата потеглят към обособеното заведение за обяд. Всеки родител преценява дали да поръча пресен обяд от менюто на лагера или да приготви и изпрати домашна храна. За нас е важно децата да се хранят с проверена и вкусна храна, затова менюто е балансирано с традиционни домашни ястия и общолюбими от всички аламинути. Няма пържени храни и задължително има салата/ супи. След като обядват, децата имат право да ползват личните си телефони за 30мин.
Тихи занимания
В прохладна зона програмата цели да провокира общуването между децата и да предизвика вниманието им към интересни, но кротки занимания (четене на книга групово или индивидуално), редене на пъзел, арт задания, логически игри.
Втора тренировка по ТЕНИС НА КОРТ или ФУТБОЛ
Отново основен спорт – втора тренировка по тенис или футбол. Ако времето е прекалено горещо, тренировките се провеждат в прохладните ни зали.
Катерене и забавление
В мултифункционаланата зала, в която има 12 метрова стена за катерене, децата могат да допълнят или разнообразят с: тенис на маси, батут, ходене по въже, народна топка, въжен тролей
Следобедна почивка
Следобедна закуска + следобедна почивка. В менюто ни залагаме тестени печива, тъй като много деца силно огладняват след толкова много спорт.
ПЛУВАНЕ и свободни игри
Последният час е най-изморителен и затова следим настроенията на деца. Всички могат да избират между игри в басейна, приятелски футболен мач, или почивка за най-малките, докато дойдат мама и тати. След 17:30ч очакваме мама и татко!

Често задавани въпроси

тук ще откриете още инфорцмация, която е важна за вашето спокойствие и прекрасно прекарване на вашето дете

Работата ни е основана на стремежа децата да обикнат спорта, за да израстнат  здрави и активни. Това ни накара в годините да изградим разнообразна материална база и програма на работа. Не по-малко важна е и средата – слънце и чист въздух, точно под полите на Витоша в изолирана от пътните възли спортна база. Въпреки натоварената спортна програма не си позволяваме да забравим, че все пак е лято и децата трябва да общуват, смеят и забавляват.

Част от базата ни е от модерни зали, които пазят от дъжд и дават хладнина през горещините. Басейнът, въпреки че не е с олимпийски размери, разхлажда и забавлява децата.

Децата се разпределят в групи спрямо възраст и ниво като един треньор играе с до 6 деца в тренировките по тенис на корт.

Подходящи транспортни автобусни линии са: автобус 111, автобус 69 и атобус 123;

Ако имате притеснения дали детето Ви ще се приспособи в новата обстановка на лагера – доведете го за едни ден, чуйте нашето впечетление от деня, изслушайте неговия разказ и тогава преценете периода на лагеруване. За нас най-важни са усмивките на децата! Разбира се, ако детето ви не е готово за подобно преживяване, заплаената такса за деня ще бъде възвърната.

На СК Малинова долина работят само квалифицирани кадри с дългогодишен опит.

И най-увлекателният лагер може да направи децата нещастни, ако преподавателите в него нямат подход и желание. Затова другата ни отправна точка е треньорите и педагозите и тяхното отношение към децата.

Шапка за слънце, спортен екип, горна дреха (при лошо време), допълнителни фланелки и бельо, джапанки, хавлиена кърпа, шапка и очила за плуване.

На този въпрос дълго време търсихме правилния отговор. Част от екипа ни смята, че не бива да се използват забрани и похвати против волята на децата. Другата част от нас пък се бунтуваше от разрешението на подобен тип излишна дейност. В крайна сметка написахме правило – може да се използват само на обяд за 40мин. През останалото време от престоя на лагера, телефоните и таблетите се прибират в обща кутия.

За да бъде планиран адекватен спортен процес, е задължително предварително да заявите своето участие, чрез ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯТА!

Подари на своето дете – истинско детско лято!

Запиши своето дете на летен спортен лагер

попълнете нашата он-лайн заявка и наш колега ще се свърже с вас за потвърждение. Погрижи ли сме се този процес да е максимално бърз и лесен…. като детска игра. 🙂

При допълнителни въпроси и запитвания можете да се свържете с нас на тел. – 0885 308 751 Борислава Ботушарова

Галерия