You are currently viewing Детски рожден ден – спорт и забавление в едно

Детски рожден ден – спорт и забавление в едно

Искаш да организираш по-различен детски рожден ден за своето дете? В случай, че ти е омръзнало от стандартните празненства в детските парти центрове и търсиш алтернатива, която ще заинтригува децата – имаме нещо многооо добро!

Ако твоето дете не обича да стои на едно място и кръвта му кипи, подари му едно по-различно, енергично и тематично парти! Такова, което съчетава в себе си спорт и забавление! В спортен комплекс „Малинова долина Спорт“ знаем най-добрата рецепта за детски рождени дни, изпълнени със смях, вълнение и незабравими спомени. И ще ти я разкрием!

Fun&Sport – пакет за детски рожден ден от спортен комплекс „Малинова долина Спорт“

Представяме ти Fun&Sport – пакет, в който влиза всичко необходимо за един невероятен детски рожден ден. Пакетът включва тематични покани, кетъринг и напитки за децата и родителите, просторна спортна зала за вълнуващи спортни игри, както и уютно заведение за родителите. В него възрастните могат да потънат в сладки приказки, докато децата се забавляват. А големите ентусиасти, които предпочитат щурото спортно забавление, могат да се присъединят към детското празненство. Но не бива да забравят предварително да се подготвят с удобни обувки!

За повече информация относно цени и какво точно включва всеки един от пакетите ни, последвай линка.

детски рожден ден 2

Празнуване на детски рожден ден в Спортен комплекс „Малинова долина Спорт“

Детски рожден ден – футболно парти:

Перфектен за всички възрасти е именно интензивният детски футболен рожден ден. По време на него, твоето дете и приятелчетата му ще могат да се насладят на вълнуващ футболен мач в нашата просторна футболна зала. Малките ентусиасти ще се усетят като част от истински професионален мач – на терена сред тях има рефер, който координира и наблюдава играта. Детският рожден ден с футбол може да се комбинира и с други програми за допълнително вълнение.

детски рожден ден 3

Детски рожден ден – пейнтбол парти:

Нашето пейнтбол парти е идеално за деца над 8 години. То е едно истински екстремно спортно преживяване за рожден ден. А твоето дете пада ли си по такива приключения? Ако отговорът е „да“, не се колебай да въвлечеш него и неговата банда в приключение, за което ще говорят дълго. Бойното ни поле разполага с множество полеви “urban” укрития, които правят изживяването по-реалистично от всякога! Има ли нещо по-яко от екстремен детски рожден ден пейнтбол? Ние не се сещаме!

детски рожден ден 4

Детски рожден ден – джунгла парти:

Малките любители на джунглата имат възможност да преживеят най-интересния и незабравим рожден ден до сега, като се потопят в една истинска ДЖУНГЛА. За целта, разработихме две програми подходящи и за малки, и за по-големи:

  •  Сафари приключение за малките авантюристи
    (От 5 г. до 8 г.)
  • Джунгла парти (От 8 г. до 12 г.) 

Вълнуващото парти в джунглата на спортен комплекс „Малинова долина Спорт“ включва ориентиране, тематични игри, преодоляване на препятствия и катерене – и всичко това се случва под звуците на лъвове и папагали. Точно както е в една дива гора! Ако твоето дете е малък откривател, който обожава животните и приключенията, то нашето джунгла изживяване сме сигурни, че истински ще го впечатли. Разбери още за джунгла партито ни тук.

детски рожден ден 5

Не забравяй да резервираш дата и час за незабравимото детско парти за рожден ден

Перфектното организиране на детски рожден ден е онова, за което има достатъчно време! Затова не губи време в чудене, а направи резервация за детско парти, което ще се помни дълго.

Резервацията може да бъде направена по два лесни начина. Може да се свържеш с нас на телефон: 0892205387, за да запазим бързо предпочитана дата и час. Можеш също да попълниш и нашия онлайн формуляр за заявка и да изчакаш потвърждение от нас.

Заключение

В Спортен комплекс „Малинова долина Спорт“ променяме из основи празнуването на детски рожден ден, като обединяваме спорта и забавлението в едно незабравимо преживяване. Разгледай и избери някой от нашите разнообразни парти пакети тук. И нека веселието започне!

Последвай ни във Facebook и Инстаграм и не изпускай нито една вълнуваща спортна активност, която организираме за малките!

Вашият коментар