You are currently viewing Спортна занималня за деца през уикенда в СК „Малинова Долина Спорт“

Спортна занималня за деца през уикенда в СК „Малинова Долина Спорт“

Уикендите са идеалната възможност вашето дете да се потопи в света на спорта и забавлението чрез спортна занималня.

В съвременния свят, където времето на децата е ограничено от училищни задачи и различни ангажименти, уикендите стават ценно време за спорт и релаксация. Предлагайки разнообразни спортни активности като футбол, катерене и тенис на корт, отборни игри, занималнята на СК „Малинова Долина Спорт“ е точното място за децата. По време на нея малките спортисти имат възможност да се забавляват, да се развиват и да създават нови приятелства.

Участие в спорна занималня за деца през уикенда: Какви са ползите за децата?

 1. Физическо здраве и форма: Участието в спортна занималня помага на децата да поддържат физическата си форма и здраве. Програмата ни включва тренировки по футбол, катерене, тенис на корт, спортни игри. Всички те са отлични спортни дейности, които подпомагат развитието на мускулите и подобряват издръжливостта.
 2. Социални умения: През уикенда, децата получават възможността да се сближат с нови приятели и да се учат от тях. Спортната занималня създава общност от деца със споделен интерес към спорта, което стимулира социалните им умения, както и сътрудничеството.
 3. Научаване на нови умения: Програмата на нашата детска занималня включва тренировки по различни спортове, което дава възможност на децата да научат нови умения и техники.
 4. Развлечение и забавление: Уикендите трябва да бъдат време за забавление и развлечение, а активната детска занималня осигурява точно това. Децата прекарват незабравими моменти с приятели. Освен че спортуват, играят различни игри – например щафетен тип игри „бързи-смели-сръчни“ и се зареждат с енергия за новата седмица.

Спортна занималня за деца през уикенда: Какви са предимствата за родителите?

 1. Свободно време за родителите: Участието на децата в спортна занималня от 13:30 ч. до 17:30 ч. предоставя на родителите ценно свободно време. Всеки родител се е сблъсквал с недостига на време, особено когато през седмицата графикът е разчетен до минута – да закара децата на училище, да отиде на работа, да свърши домакинските задачи, да приготви нещо за хапване, да помогне с домашните… И докато се обърне, цялата седмица се е изтъркулила.


С нашата спортна занималня, родителите могат да се посветят спокойно на заслужена почивка, спортни занимания или пък да отметнат задачи, за които не остава време освен през краткия уикенд.

 1. Надеждна грижа за вашите деца: Всички тренировки и активности се провеждат под надзора на професионални треньори, които гарантират безопасността на децата и качеството на заниманията.
 2. Здравословно забавление: Родителите могат да бъдат спокойни, че децата им се забавляват по здравословен начин и се движат активно през уикенда. Гарантираме, че времето пред телефона, компютъра или телевизора няма да липсва на никого!
 3. Доволни и послушни деца: Спортната занималня предлага разнообразие от спортни и забавни активности, които задоволяват интересите и предпочитанията на всеки дете. Родителите могат да бъдат уверени, че техните деца ще се забавляват, развиват и изморят по максимално полезен начин.

Каква е програмата на спортна занималня за деца?

Един типичен ден в нашата занималня протича ето така:

 • 13:30 ч. – 14:00 ч. – Посрещане
 • 14:00 ч. – 15:00 ч. – Тренировка по тенис на корт за начинаещи
 • 15:00 ч. – 16:00 ч. – Катерене и въжен тролей
 • 16:00 ч. – 16:30 ч. – Почивка + следобедна закуска
 • 16:30 ч. – 17:30 ч. – Тренировка по футбол
 • 17:30 ч. – 18:00 ч. – Време за взимане

В случай че искате вашите деца да изпитат удоволствието от участието в нашата детска занималня, заповядайте на:

 • 30.03.2024 – Събота
 • 27.04.2024 – Събота
спортна занималня 2

Запишете своето дете на спортна занималня

Присъединете вашето дете към нашата спортна занималня и му осигурете забавление, развитие и незабравими спортни преживявания. Запишете го още сега, като попълните нашата онлайн заявка, а ние ще се свържем с вас за потвърждение и допълнителна информация.

Последвайте ни във Facebook и Инстаграм и не изпускайте нито една вълнуваща спортна активност, която организираме за малките!

Вашият коментар